AMPIUS - The Future of Flow Technology

Framtidens rör kommer att vara intelligenta: de kommer att kommunicera proaktivt om huruvida de är korrekt monterade, om det behövs underhåll eller om det finns risker för haveri.

Vi vill vara det första företaget som introducerar intelligenta versioner och alternativ som går att koppla ihop. Det gör vi med serien AMPIUS som är avsedd för alla våra rörtyper.

Digitaliseringsmöjligheterna är inte begränsade till vissa rör (till exempel spiral- eller värmerör) eller för vissa segment som medicin, laboratorier eller allmän industri, utan de anpassas efter varje kunds konkreta behov.

Larm och varningssystem är bara början för de intelligenta rören, vi vill förse alla typer av rör med intelligenta funktioner som bidrar till möjlighet med digital avläsning och förbättrad användning. Dessa funktioner kan vara svar på konkreta problem eller på våra kunders önskemål.

Fram till nu har relativt komplicerade komponenter såsom pumpar, motorer eller ventiler digitaliserats. Men med tanke på den utspridda användningen av rör och monteringssystem utgör de också en viktig faktor beträffande produktivitet, funktionalitet, kvalitet och säkerhet för användningen av maskiner, laborationer eller andra installationer. Därför finns det ett enormt intresse för intelligenta funktioner.

I framtiden kommer AMPIUS att koppla ihop produktgrupper med intelligenta funktioner, som tagits fram med kunderna för att ge svar på deras digitaliseringsbehov.

Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Skriv gärna till oss och berätta vad du tycker till följande adress: AMPIUS(at)MasterflexGroup.com

Här går det till Video

© Masterflex Group. All rights reserved.