Combiflex PU Konfläns Food

enligt DIN 3016

Combiflex PU Konfläns Food - enligt DIN 3016

Technical Drawing

Combiflex PU-Konfläns Food teknisk ritning

Combiflex PU Konfläns Food - enligt DIN 3016

Orderspecifik produktion

  • Orderspecifik produktion i ovan nämnda storlekar, vit, förmonterade, vattentät för Master-PUR Food slangar

Material

  • färg: vit
  • krage: livsmedelsklassad polyuretan enligt EU2002/72EC och BfR XXXiX

Användningsområde

  • Pågjutna snabbanslutningar för all Master-PUR Food slangar

Egenskaper

  • lättvikt
  • stöttålig
  • Anslutningsalternativ utan att strypa flödet
  • godkänd för direktkontakt med livsmedel enligt EU direktiv 2002/72/EC rekommendation XXXIX enligt BfR för torra, våta, sura och alkoholhaltiga livsmedel (dock ej sprit)
  • hög draghållfasthet
  • lätt att installera med quick-fit klämmor
  • Slitstark, mikrob- och hydrolysresistent
  • Avledning av elektrostatisk laddning med integrerade jordningsplattor som är tillgängliga på fasta versionen

Temperaturområde

  • -40°C till +90°C
  • toppar till +125°C

Artikelvarianter (** Ersätt ”x” med önskad slang längd.)

DN längd mm vikt ca. kg/styck D: Außen-Ø Flansch utvändigt mått gjutning (Da) di: Rohrinnen­durchmesser gammalt artikelnr. nytt artikelnr.
mm kg mm mm mm
50 68 0,1 78 75 54,5 520-050-50V 006919
50 68 0,1 78 75 54,5 520-050-50M 005507
65 78 0,15 91 90 70,3 520-065-50V /
65 78 0,15 91 90 70,3 520-065-50M /
80 83 0,18 104 105 82,5 520-080-50V /
80 83 0,18 104 105 82,5 520-080-50M /
100 88 0,35 129 131 107,1 520-100-50V /
100 88 0,35 129 131 107,1 520-100-50M /
125 95 0,42 161 156 131,7 520-125-50V /
125 95 0,42 161 156 131,7 520-125-50M /
150 105 0,63 190 184 159,3 520-150-50V /
150 105 0,63 190 184 159,3 520-150-50M /
160 105 0,7 200 190 167 520-160-50V /
160 105 0,7 200 190 167 520-160-50M /
180 110 0,8 216 210 182,9 520-180-50V /
180 110 0,8 216 210 182,9 520-180-50M /
200 110 0,87 242 235 207,3 520-200-50V /
200 110 0,87 242 235 207,3 520-200-50M /
Array ( [active] => 6_7_17469_8893 )
© Masterflex Group. All rights reserved.