(Kopie 7)

2015

Årlig bolagsstämma på Schalke FC Veltins Arena - första gången i företagets historia som bolagsstämman inte ägde rum på Horst Castle i Gelsenkirchen:

Juni - Masterflex SE höll sin årliga bolagsstämma på den världsberömda Veltins-Arena, hemmaarena för fotbollslaget Schalke 04. För den första gången i företagets historia var deltagandet 54,75 %, mer än hälften av aktiekapitalet närvarande vid bolagsstämman.

(Kopie 22)

++++++++++++++++++++++++

Masterflex donerar till den lokala välgörenhetsorganisationen för barn (Gelsenkirchener Tafel): Vid det här årets B2Run-lopp för företag i Gelsenkirchen lyckades Masterflex team komma på en fin 25:e plats. Detta resulterade i att 1 100 Euro donerades till den lokala välgörenhetsorganisationen för barn.

 

(Kopie 23)

(Kopie 24)

++++++++++++++++++++++++++

Masterflex Group omorganiserar sin affärsdel i Ryssland: I oktober sålde Masterflex SE sina aktier i företaget Masterflex RUS som är baserat i St. Petersburg. Som en del av denna omorganisation kom man överens om ett exklusivt  försäljningssamarbete med nya majoritetsägare och tidigare partners, ett företag som heter SovPlym.

+++++++++++++++++++++++++

Antistatiska MAT-slangar från Masterflex uppfyller det nya EU-direktivet 10/2011, som är allmängiltigt för alla livsmedelsslangar från 2016 och framåt. Detta innebär att alla Masterflex MAT-slangar och produkter är certifierade för direkt användning med livsmedel. De transporterar allt från potatisstärkelse och socker till frusna varor och till och med känslig barnmat.

++++++++++++++++++++++++

"Mit uns wird's was" (med oss är det möjligt") - Masterflex Group stöder en kampanj från staden Gelsenkirchen. Masterflex Group, vars huvudkontor har varit beläget i Gelsenkirchen i nästan 30 år är ett av 13 framstående företag från staden som stöder den nationella kampanjen för affärskvarteret Gelsenkirchen. Som en del av ett rikstäckande initiativ med omfattande reklam fick Masterflex Group även stor uppmärksamhet som ledande specialist på slangtillverkning.

+++++++++++++++++++++++++

Ny ventilationsslang från Matzen & Timm. De ultralätta slangarna från Matzen & Timm uppfyller de högsta kraven inom flygindustrin. Den fjäderlätta ventilationsslangen - HPL 2p-SK - är mycket lättare än sin föregångare och minskar därmed den totala vikten på flygplanen, vilket ökar bränsleförbrukningen.

(Kopie 26)

++++++++++++++++++++++++++

Ännu en gång deltog våra praktikanter i ett julevenemang och hjälpte till i barnens lokala välgörenhetsorganisation. Under två dagar hjälpte våra praktikanter till att packa alla julklappar och gåvor till de behövande - en mycket välbehövlig hjälp för det lokala samhället!


2016

Februari 2016 - Masterflex Group presenterar sin senaste premiumprodukt, den helt nya master-PUR L-F Trivolution. Med hållbar kvalitet och en avsevärd prisfördel är den superlätta PU-slangen perfekt för även de enklaste sug/utsugsapplikationerna. Premium-kvalitet till lågpris!

 

(Kopie 4)

(Kopie 8)

++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Masterflex Group expanderar markant sina lager- och produktionslokaler: I februari påbörjas bygget i Gelsenkirchen, där en 850 m2 stor lagerlokal precis har slutförts det här året. Den nya lagerlokalen är bara det första steget i ett mycket större byggprojekt i det globala huvudkontoret som kommer att slutföras i slutet av 2016.

 

(Kopie 9)

(Kopie 25)

++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Masterflex Group är officiellt en av de topp 50 mest innovativa företagen! Enligt en studie som genomfördes av ett oberoende institut och publicerades i den ansedda tyska affärstidningen "Wirtschaftswoche" nådde Masterflex Group en 32:a plats i rankningen av ""Innovation Champions 2015". Detta cementerar Masterflex Group:s placering bland de topp 50 av små och medelstora företag (SME) med avseende på innovation.

(Kopie 27)

++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Den 15 april 2016 lades i fredags grundstenen för denna struktur i närvaro av Dr. Andreas Bastin, ordförande i Masterflex Group, Frank Baranowski, borgmästare i Gelsenkirchen, olika representanter för Gelsenkirchens Business Promotion Association och affärspartners i Masterflex Group. Totalt 7 miljoner € ska spenderas på konstruktion och utrustning, som kommer att inkludera 4.0-kapabla maskiner i industrin.

(Kopie 28)

© Masterflex Group. All rights reserved.